top of page

Bij Wonder

Bij Bij Wonder kan je terecht voor een bijzonder geschenk met een verhaal. Dit initiatief is gegroeid vanuit het crea-atelier van het dagactiviteitencentrum De Start, Genk. 

Het is bijzonder omdat elke deelnemer de kans krijgt om samen op zoek te gaan naar creatieve, verborgen (of vergeten) talenten en deze talenten te delen met de andere deelnemers en begeleiders. Zo komen ze samen tot zeer leuke, bruikbare, duurzame en mooie creaties. Het werk  dat deze deelnemers verrichten kan je komen bewonderen en zijn aan democratische prijzen te verkrijgen  bij Bij Wonder.

Onze creatieve geesten staan steeds open voor cadeaus op maat. Organiseer je een feestje en heb je hulp nodig met de inrichting? Ben je opzoek naar doopsuiker, attenties voor communicanten,….? Kom dan eens langs bij Bij Wonder en samen maken we er iets leuks van.

Wat we in de toekomst nog meer kunnen aanbieden is afhankelijk van de talenten die bij de deelnemers naar boven komen of evolueren. Om op de hoogte te blijven van deze creatieve creaties kan je ons volgen op facebook en instagram of bekijk je onze Webshop pagina!

 

IMG20220224074940_edited.jpg

Gust is van nature een creatieve, handige man. Houtbewerking is zijn handelsmerk. Samen met enkele deelnemers trekt hij enkele dagen per week het houtatelier in om allerlei houten constructies en creaties naar voren te toveren. 

Christiaan is een gedreven en uiterst stipte en nauwkeurige man. Als geen ander is hij geboeid door cijfers en hij doet niets liever dan deze laten kloppen. Hij zorgt ervoor dat onze winkel gezond is en blijft!

Lucio werkte in een ver verleden in een naaistudio waar hij o.a. bruidskledij maakte. De druk en stress werd hem teveel. Nu leert hij deelnemers stikken. Samen met nog enkele andere deelnemers ontwerpt hij de leukste creaties uit stof. 

Interesse in een van onze ontwerpen, neem gerust contact op met ons! 

bottom of page