top of page

Toos op school

Wanneer je bij ons een cadeau besteld, is het er altijd eentje met een verhaal. Het verhaal van de makers. Onze cadeaus worden allemaal met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Ieder stuk is een werk van vele handen waarbij we de talenten van onze deelnemers ten volle benutten. Dus zeggen wie wat gemaakt heeft, kan bij ons niet, maar we weten wel dat ieder stuk met veel zorg en liefde is afgewerkt!

Onze nieuwste creatie is Toos, een lief klein konijntje die de wereld op zijn 'eigenste' manier ontdekt. Nieuwsgierig, blij en soms ook een beetje bang. Toos is het resultaat van een mooie samenwerking tussen onze verschillende ateliers. In het hout worden de decors en rekwisieten gemaakt, onze naaiers maken deze lieve konijntjes volledig met de hand en onze        handwerk groep kleed ze. Om maar te zeggen dat Toos er niet zou geweest zijn zonder onze deelnemers!

In dit eerste tafereel zit Toos nog enkele dagen op de schoolbanken vooraleer hij aan zijn wel verdiende vakantie kan beginnen!

Dit tafereel bevat: 1 konijntje Toos, 1 schoolbankje en 1 boekentasje

€ 20

IMG20220608135733.jpg
IMG20220608135501.jpg
bottom of page