top of page

Mia grote zus van Toos

Wanneer je bij ons een cadeau besteld, is het er altijd eentje met een verhaal. Het verhaal van de makers. Onze cadeaus worden allemaal met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Ieder stuk is een werk van vele handen waarbij we de talenten van onze deelnemers ten volle benutten. Dus zeggen wie wat gemaakt heeft, kan bij ons niet, maar we weten wel dat ieder stuk met veel zorg en liefde is afgewerkt!

Onze nieuwste creatie is Toos, een lief klein konijntje die de wereld op zijn 'eigenste' manier ontdekt. Nieuwsgierig, blij en soms ook een beetje bang. Toos is het resultaat van een mooie samenwerking tussen onze verschillende ateliers. In het hout worden de decors en rekwisieten gemaakt, onze naaiers maken deze lieve konijntjes volledig met de hand en onze handwerk groep kleed ze. Om maar te zeggen dat Toos er niet zou geweest zijn zonder onze deelnemers!

Hier zie je Mia, de grote zus van Toos, die haar broertje met raad en daad bijstaat. Zoals een echte 'glamour girl' kan Mia verschillende outfits aan.

 

Dit tafereel bevat: Mia of Toos als poppetje alleen

€ 15

IMG20220608141745.jpg
IMG20220608141937.jpg
IMG20220608142003.jpg
bottom of page